Altijd Blijven Spelen

De mens is in de kern gemaakt om te spelen, of je nu jong of oud bent. Spelen zorgt voor een gevoel van vrijheid, het prikkelt je verbeelding en je creativiteit. Spelend door het leven gaan geeft energie! Het theater is een van de beste plekken om deze energie aan te wakkeren.

Tijdens deze cursus ontdek je weer hoe lekker het is om niet te denken aan de zorgen van morgen en gewoon even de tijd te vergeten. Je hoeft voor deze cursus geen teksten te leren vooraf of andere voorbereidingen te treffen. Je komt, je speelt en je vertrekt. We werken niet toe naar een eindpresentatie. Des te meer tijd hebben we voor spontaniteit en spelplezier!

Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Je wordt op je eigen niveau gecoacht.

Algemene informatie
Wanneer: maandagavond 19:30 – 21:30u
Data: 3 juni t/m 8 juli 2019 (geen les op 10 juni i.v.m. Pinksteren)
Aantal lessen: 5 
Kosten: €112
Minimaal 9 en maximaal 14 deelnemers
Locatie: Hart (Kleine Houtweg 18)

Meld je HIER aan voor de cursus.

Over de docent:
Merijn van Beusekom (1988) is in 2016 afgestudeerd aan de opleiding Theatermaker-theaterdocent aan de Theaterschool in Amsterdam.
Sindsdien heeft ze veel met kinderen gewerkt en haalt zij haar inspiratie veelal uit het jeugdtheater. Poëzie, muziek en humor passeren in haar werk de revue maar zij schuwt zeker niet de onderwerpen die gaan over de donkere kanten van het leven.