De Gereedschapskist van de Acteur

Leer technieken voor tekstanalyse, karakters opbouwen en tekst naar actie omzetten!

Docent: Yorick van Boheemen.
Locatie: Wereld Kindertheater.
Data: Woensdag 11 september t/m 23 oktober.
Lestijden: Van 20:30 tot 22:00.
Kosten: €89.
Voor wie? Voor beginners en gevorderden.
Aantal spelers: Min. 10, max. 12 deelnemers.
Let op: Om met deze cursus mee te doen, moet je lid zijn van Thea.

In deze cursus leer je verschillende acteertechnieken en -gereedschappen die je kunt gebruiken bij het spelen van een rol. We baseren ons voornamelijk op het werk van Konstantin Stanislavski, een belangrijke grondlegger van het moderne theater. Je leert technieken voor tekstanalyse, het opbouwen van karakters zowel fysiek als psychologisch, het begrijpen van karakters en hun doelen, het gebruik van fantasie en eigen ervaringen, en het omzetten van tekst naar fysieke acties.

Over Yorick
Yorick van Boheemen is acteur en schrijver en heeft het Acting Diploma behaald van The Royal Central School of Speech and Drama in Londen. Yorick heeft een eigen sketch comedy kanaal, Alas Poor Comedy, op YouTube.

AANMELDEN
Mocht de cursus al vol zitten, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten op deze pagina en/of per mail (als je je had aangemeld).

*Let op: je moet lid zijn om mee te kunnen doen met de projecten van Theaterwerkplaats. Hier lees je hoe dat werkt. Indien gewenst kun je betalen in twee termijnen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!