Geloofwaardig spel

Werken met teksten, ontspanningsoefeningen en improvisatie!

Docent: Judith Schrijver.
Locatie: Wereld Kindertheater.
Data: Maandag 9 september t/m 21 oktober (géén les op 7 oktober).
Lestijden: Van 20:00 tot 22:00.
Kosten: €96.
Voor wie? Voor beginners en gevorderden.
Aantal spelers: Min. 10, max. 14 deelnemers.
Let op: Om met deze cursus mee te doen, moet je lid zijn van Thea.

Misschien ken je het wel: je probeert een tekst te spelen, maar het klinkt gewoon niet geloofwaardig. Of je kijkt naar een voorstelling en denkt: die ene speelt goed, maar die ander niet! Hoe komt dat?

Onze dagelijkse manier van spreken verschilt sterk van de taal van Shakespeare, maar toch willen we ook die teksten geloofwaardig overbrengen. Tijdens deze cursus gaan we met verschillende oefeningen aan de slag, zowel in groepsverband als individueel, om te ontdekken hoe we zo geloofwaardig mogelijk kunnen spelen wanneer we een moeilijke tekst voorgeschoteld krijgen. We werken met teksten die je zelf kiest en teksten die je toegewezen krijgt, en we gebruiken ontspanningsoefeningen en improvisaties. Het belooft een leerzame en hilarische cursus te worden!

AANMELDEN
Mocht de cursus al vol zitten, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten op deze pagina en/of per mail (als je je had aangemeld).

*Let op: je moet lid zijn om mee te kunnen doen met de projecten van Theaterwerkplaats. Hier lees je hoe dat werkt. Indien gewenst kun je betalen in twee termijnen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!