Lid worden

Word lid van Haarlems nieuwste theatervereniging en bouw, denk en speel mee! 

Wie? Voor volwassenen die van (toneel)spelen houden en mee willen doen aan de theatercursussen en andere activiteiten. 

Wat? Voor €40,- per jaar ben je al lid van Theaterwerkplaats Haarlem.* Daarnaast vragen we je één taak (meer mag altijd) op je te nemen voor het verenigingsjaar. Het inschrijfformulier voor de taken wordt in de contributiemail naar je toegestuurd. Denk aan taakjes als helpen met een borrel, hapjes maken, een social post doen of foto’s maken tijdens een voorstelling. Zo houden we de vereniging samen draaiende!

Waarom? Als lid kun je je inschrijven voor alle cursussen. Ook mag je gratis naar onze eigen voorstellingen (mits we die op eigen locatie spelen), organiseren we minimaal twee keer per jaar een theatrale borrel én mag je gratis meedoen met vijf Open Speelavonden per jaar. Daarnaast kun je meedoen met de Algemene Leden Vergaderingen en dus meedenken/-beslissen over Thea. Bovendien mag je als lid mee op Theaterweekend (wil je niet missen!) en ben je een ware theater(mogelijk)maker. 

Hoe? Inschrijven kan via onderstaande knop.

Doen dus!

En dan….? Na je inschrijving ontvang je van ons een mailtje met het betaalverzoek. Nadat je betaald hebt, is je inschrijving compleet. Ook bieden we je de mogelijkheid om in onze Leden WhatsApp groep te komen. Zo mis je geen enkele update, aankondiging of cursus!

Tot slot: wil je graag meedoen aan een cursus, maar is het cursusbedrag voor jou echt te hoog? Stuur dan een mailtje naar onze penningmeester via bartvandenberg@mac.com. We denken graag met je mee!