Nieuws

(25 mei 2022)
Op 18 juni spelen we in De Schuur een gloednieuwe voorstelling.

In Gin-nun-ga-gap (de;v): Het grote niets zult u alles te weten komen over he-le-maal niets.
Wat niets is, wat niets doet en wat niets allemaal omvat voor de mens. Twaalf spelers zullen proberen betekenis te geven aan niets van dit alles en hier misschien (niet) in slagen. Desalniettemin, bent u van harte uitgenodigd.
Wij hopen dat u niets van ons zult verwachten; dan zullen wij u zeker niet teleurstellen!

SPEL: Maaike, Anoesjka, Gamze, Rob, Rosa, Judith, Sophie, Christiaan, Lotte, Janneke, Naomi en Lies

CONCEPT & REGIE: Merijn van Beusekom

(1 februari 2022)
Uit de enquête die we uitstuurden, blijkt vooral veel zin om te spelen! We kregen heel wat reacties terug, waarvoor dank. Het geeft ons een duidelijk beeld: samen komen heeft de voorkeur en online theatercursussen? Nee bedankt. Hopelijk tot binnenkort!

(december 2021)
Je veilig en welkom voelen.
De voorwaarden voor gezellig samen spelen en theatermaken.

Met andere voorwaarden, nu opgelegd door de overheid, sluiten we cursisten uit en dat voelt niet goed. Maar als we níet zouden scannen, geven we anderen een onveilig gevoel. Daarom hebben we de huidige cursussen Improvisatie en Vrouw of Vos uitgesteld… tot nader bericht. Met pijn in ons hart.

Bedankt aan wie reageerde voor je begrip, onbegrip, teleurstelling, medeleven. 
Mocht blijken dat we voor de volgende cursusreeks nog steeds een QR code nodig hebben dan zullen we hierover een ledenvergadering organiseren om jullie wensen te horen. We hopen snel weer samen theater te kunnen maken!

Sinds juli 2021 is Theaterwerkplaats Haarlem een theatervereniging. Na 6 jaar voorstellingen, cursussen en projecten is het tijd voor een volgende fase: spelers die gezamenlijk bepalen welke activiteiten worden georganiseerd en ook in de uitvoering meer zelf aan het roer staan. Niet getreurd: de bekende en gewaardeerde regisseurs en docenten blijven betrokken en we blijven korte en langere projecten aanbieden. Alleen kun je nu meer activiteiten van ons verwachten en hopen we jullie meer te betrekken bij de plannen en organisatie.
Vanaf NU (juli 2021) kun je lid worden.

Het bestuur bestaat uit:

Linde van Tienen (voorzitter)
Bart van den Berg (penningmeester)
Sophie Serraris (PR)
Maaike Weyers (secretaris)