(Wachtlijst) Locatietheater maken

Deze cursus is vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst.

Docent: Merijn van Beusekom.
Locatie: Ergens in Haarlem…
Data: Woensdag 6 maart 2024 tot 26 juni 2024 (15 lessen, geen repetitie op 1 en 8 mei) met een extra repetitiedag in het weekend + een voorstellingsdag eind juni (data worden snel bekendgemaakt).
Lestijden: Van 19:30-21:30.
Kosten: €256.
Voor wie? Voor beginners en gevorderden.
Aantal spelers: Min. 10, max. 14 deelnemers.
Let op: Om met deze cursus mee te doen, moet je lid zijn van Thea.

Altijd al een voorstelling willen spelen op een bijzondere plek, buiten de vertrouwde studio of theaterzaal? En ben je nieuwsgierig naar hoe een bestaande locatie als vanzelf het decor wordt? Doe dan mee met Locatietheater o.l.v. Merijn van Beusekom!

We maken deze voorstelling op een hele bijzondere plek. Deze plek of setting is het uitgangspunt voor onze repetities. We onderzoeken de ruimte en halen hier tekst, kostuum en misschien andere vormgeving bij. Je zult zien dat de sfeer en indeling van een plek automatisch al tot allerlei ideeën en spel leiden.

De cursus Locatietheater heeft eerder geleid tot een voorstelling in een grote, grijze loods en in een klein, donker café. De locatie voor de komende cursus is nog niet bekend, maar het streven is om te zoeken naar een (semi)buiten locatie.

Uiteindelijk ontvangen we ons publiek ook op deze locatie om naar de voorstelling te kijken. Een zeer interessante, leerzame en creatieve speelervaring, waarbij je je publiek op een andere manier benadert.

Durf jij de uitdaging wel aan om overal te spelen? Geef je dan op!

15 woensdagavonden van 19:30-21:30
Van 6 maart t/m 26 juni + extra repetitiedag in weekend + voorstelling eind juni

(géén les op 01/05 en 08/05)
Locatie: Ergens in Haarlem
€256 | voor beginners en gevorderden
Docent: Merijn van Beusekom

AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST

*Let op: je moet lid zijn om mee te kunnen doen met de projecten van Theaterwerkplaats. Hier lees je hoe dat werkt. Indien gewenst kun je betalen in twee termijnen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!