Masterclass Stemgebruik = VOL, inschrijven voor wachtlijst mogelijk.

Masterclass: Stemgebruik
Docent: Sannah Aukes
Locatie: Wereld Kindertheater in Haarlem
Datum: Zo 20 november van 13:00-16:00
Kosten: €32,-

Binnen deze workshop doen we onderzoek naar de stem en muzikaliteit, en hoe deze in te zetten binnen theater. We zullen ons bezighouden met de technische beheersing van je stemgeluid, ritmes en dynamiek! Dit passen we toe op bestaande teksten én we maken hier uiteindelijk een korte performance van.

Voor deze workshop hoef je zeker niet de sterren van de hemel te kunnen zingen, maar het is wel van belang dat je niet bang bent om je stem te gebruiken 🙂

Sannah Aukes (30 jaar) is muziektheater-maker en acteur. Ze is in 2019 afgestudeerd aan de Theaterschool (ArtEZ studierichting Muziektheater) en heeft o.a. gespeeld bij Nineties Productions (‘Merkel’) en op festivals met het collectief TROJKA. Ze geeft les bij de Amsterdamse Jeugdtheaterschool en op verschillende scholen. Ze is gespecialiseerd in het combineren van de disciplines theater en stem. Gaaf!

DEZE MASTERCLASS IS VOL.

JE KUNT JE WEL AANMELDEN VOOR DE WACHTLIJST.

*Let op: je moet lid zijn om mee te kunnen doen met de projecten van Theaterwerkplaats. Hier lees je hoe dat werkt. Indien gewenst kun je betalen in twee termijnen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!