(VOL) Schuurproject: Dieven

Docent: Judith Schrijver.
Locatie: Wereld Kindertheater Haarlem.
Data: Wo 8 maart – 10 mei + uitvoering op do 11 mei / 10 x van 19:30-21:30
Kosten: €186.
Voor wie? Voor (semi-)gevorderden.
Aantal spelers: Min. 9, max. 12 deelnemers.

Toneelschuur Producties en Theaterwerkplaats Haarlem slaan de handen ineen in dit korte en inspirerende maak-project. Ons uitgangspunt is het toneelstuk Dieven van Dea Loher.

In deze zwarte komedie van Loher dromen twaalf verloren zielen van een beter leven. De kleurrijke personages worstelen zich door de dagen, hun relaties, het bestaan, vervreemd van zichzelf en de ander. Ze lijken gevangen in een samenleving die hen niet meer nodig lijkt te hebben.

Onder leiding van regisseur Judith Schrijver gaan we een eigen (korte) versie van Dieven maken. Dit doen we op basis van de originele teksten, improvisaties en maak-opdrachten die bij de thematiek van de voorstelling passen.

Ter inspiratie komt Jessie L’Herminez, die dit stuk nu regisseert bij Toneelschuur Producties, een avond langs om ons meer te vertellen over het stuk en over het repetitieproces!

Het eindresultaat zullen we presenteren in de Schuur in het decor van Toneelschuur Producties, waarbij vrienden, kennissen, de cast van het stuk en geïnteresseerden mogen komen kijken. Kortom: dit wil je niet missen 😉

Over docent Judith Schrijver
Judith Schrijver is (stem-)acteur en schrijver en is in 2018 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool- en Kleinkunstacademie met de zelfgeschreven solo-performance ‘LOÏE2’. Ze was o.a. te zien in ‘Fiddler on the Roof’ en speelde o.a. bij Theater Sonnevanck, naast haar eigen zelfgeschreven producties

10 woensdagavonden van 19:30-21:30
Van 8 maart t/m 10 mei

+ uitvoering do 11 mei
Locatie: Wereld Kindertheater (Klein Heiligland 84)
€186 | voor (semi-)gevorderden
Docent: Judith Schrijver

Deze cursus is vol.
Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Als er plek vrij komt, laten we je dat zo snel mogelijk weten
.

*Let op: je moet lid zijn om mee te kunnen doen met de projecten van Theaterwerkplaats. Hier lees je hoe dat werkt. Indien gewenst kun je betalen in twee termijnen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Geen velden gevonden.