Theater aan de Toog

Snelkookpan Locatietheater en 5x spelen op een locatietheater-festival!

In Sense of Space komen ruimtewezens op aarde aan. Pardoes belanden zij in Uiltje Bar tussen de speciaalbieren en cafégangers! Zij ontdekken de (nieuwe) ruimte, ook wel aarde genoemd, waarin zij terecht zijn gekomen en zuigen alle gewoontes en gebruiken van de Mens op als een buitenaardse spons. 

Een korte voorstelling over hoe je kunt leren je huis te voelen op een nieuwe plek. En ook over hoe vreemd een ander soms kan zijn.

Vanuit dit concept ga je olv Theatermaker Merijn van Beusekom aan de slag. We zullen op de repetitiedagen deels op de locatie werken en deels in een studio. Gezien het aantal repetities zullen er vooraf geschreven scènes zijn, maar er is ook zeker ruimte voor improvisatie.

In dit project werk je in twee zaterdagen naar een korte voorstelling toe. Deze zal spelen op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) in de Uiltje Bar in de Zijlstraat tijdens theaterfestival Theater aan de Toog.

Lijkt het je bijzonder om een voorstelling te spelen op locatie, dicht op het publiek? En weet je van jezelf dat je scènes kunt onthouden en/of tekst uit je hoofd kunt leren? En het allerbelangrijkst: spreekt dit concept je aan?
Meld je aan!

zaterdag 6 & 13 mei van 10:00-15:00
maandag 15 mei van 19.00-21:30u
+ uitvoering do 18 mei van 10:00-18:30u
Met voorstellingen om 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 en 17.00
€92 | voor gevorderden
Docent: Merijn van Beusekom

Let op! Het is noodzakelijk dat je al deze data/tijden aanwezig kunt zijn.