Voorstelling: Drift!

Wanneer: Zaterdag 29 juni
Tijdstippen: 14.00, 16.30 en 20.00
Locatie: SRO Gymzaal, Leidseplein 33 in Haarlem
Kosten: 5 euro (gratis voor leden)
Spel: Anke, Bart, Christiaan, Eric, Evelien, Kim, Maaike, Marja, Nico, Roosje, Ruby, Sylvia, Theo, Veerle
Regie: Merijn van Beusekom

Over Drift
Als beschaafde Homo Sapiens volgen we niet lukraak elke impuls en houden wij rekening met een ander – zonder uiteraard onze eigen behoeftes uit het zicht te verliezen. Maar wat te doen als ons hele wezen niets anders wil dan in beweging komen?

Toneelvereniging Op Dreef repeteert met ziel en zaligheid aan hun nieuwste voorstelling – een gloednieuw werk waarmee zij zich begeven op het spannende gebied tussen lichaam en psyche in.

– EXTRA INFORMATIE –

Locatie: Navigeer/fiets/loop naar Openbare Basisschool de Peppelaer (Leidseplein 33). Als je met je neus naar de school staat, loop je rechts langs de woningen, richting Leidsevaart. Dan zie je aan je linkerkant een klein, verscholen straatje. Loop tot aan huisnummer 15 en dan zie je links een poort openstaan met een klein steegje. Hier vind je een klein pleintje + de ingang van de gymzaal!

Belangrijk: we mogen in de gymzaal geen schoenen aan. Houdt er dus rekening mee dat je geen kapotte sokken aan hebt of doe – met warm weer – lekker je slippers aan! Al ons schoeisel blijft achter in de kleedkamer.