Voorstelling maken: Orlando (Wachtlijst!)

Docent: Judith Schrijver.
Locatie: Wereld Kindertheater Haarlem.
Data: Maandag 11 september – 27 november + uitvoering op zaterdag 2 december (11 lessen, geen repetitie op 23 oktober i.v.m. herfstvakantie).
Lestijden: Van 19:30-21:30, met extra lange repetities op 20 en 27 november (van 19:00-22:00).
Kosten: €216.
Voor wie? Voor (semi-)gevorderden.
Aantal spelers: Min. 10, max. 14 deelnemers.

Toneelschuur Producties en Theaterwerkplaats Haarlem slaan opnieuw de handen ineen in dit korte en inspirerende maakproject. Ons uitgangspunt is het toneelstuk Orlando van Virginia Woolf.

Over het stuk:
Deze nieuwe Orlando, komt onze tijd binnen denderen, in een voorstelling die voelt als een vreugdevolle, muzikale carrousel waar we op en af mogen stappen. Even kwetsbaar als bombastisch, een grote ‘ja’ voor wie zich durft te laten meevoeren in deze zoektocht naar identiteit. 

Onder leiding van regisseur Judith Schrijver gaan we een eigen (korte) versie van Orlando maken. Dit doen we op basis van de originele teksten, improvisaties en maak-opdrachten die bij de thematiek van de voorstelling passen. Ter inspiratie komt Loek de Bakker, die dit stuk nu regisseert bij Toneelschuur Producties, een avond langs om ons meer te vertellen over het stuk en over het repetitieproces. 

Het eindresultaat zullen we presenteren in de Schuur in het decor van Toneelschuur Producties, waarbij vrienden, kennissen, de cast van het stuk en geïnteresseerden mogen komen kijken.

Kortom: dit wil je niet missen!

Over docent Judith Schrijver
Judith Schrijver is (stem-)acteur en schrijver en is in 2018 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool- en Kleinkunstacademie met de zelfgeschreven solo-performance ‘LOÏE2’. Ze was o.a. te zien in ‘Fiddler on the Roof’ en speelde o.a. bij Theater Sonnevanck, naast haar eigen zelfgeschreven producties

11 maandagavonden van 19:30-21:30
géén les op 23 oktober i.v.m. herfstvakantie
Van 11 september t/m 27 november + extra lange repetities op 20 en 27 november (van 19:00-22:00)
+ uitvoering op zaterdag 2 december
Locatie: Wereld Kindertheater in Haarlem
€216 | voor (semi-)gevorderden
Docent: Judith Schrijver

Deze cursus zit momenteel vol.
Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst.

*Let op: je moet lid zijn om mee te kunnen doen met de projecten van Theaterwerkplaats. Hier lees je hoe dat werkt. Indien gewenst kun je betalen in twee termijnen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!